O firmě

Naše firma vznikla před deseti lety.Kolektiv se skládá z deseti zaměstnanců různých profesí. Firma sídlí v severní části Brna ve vlastních prostorách.Tyto prostory jsou kompletně vybaveny veškerým potřebným strojním zařízením, včetně vozového parku.

V počátcích naší firmy byl nosným programem vývoj a výroba plošin pro imobilní osoby do dopravních prostředků.Při této činnosti jsme poskytovali také zámečnické práce, sváření a obrábění kovů. Se stagnací v polostátních podnicích jsme postupně přešli na drobnější zakázky, jako jsou prosklené stěny, dveře, vrata, brány atd., které děláme dle individuálních požadavků, co se rozměrů, vybavení a doplňků týče.

Prosklené stěny i dveře, vyrábíme ze speciálních profilů firem VoestAlpine nebo Jansen.Tyto osazujeme obyčejným, dithermálním nebo bezpečnostním sklem. Povrchová úprava našich výrobků je buď žárový zinek, nátěr nebo komaxit a to v široké škále odstínů RAL.

Brány vyrábíme křídlové, posuvné nebo samonosné, v povrchové úpravě lak, komaxit nebo žárový zinek. Brány mohou být osazeny pohonem, elektronikou a příslušným bezpečnostním vybavením.

Garážová vrata dodáváme sekční, rolovací nebo výklopná, a to jak izolovaná tak i neizolovaná, v provedení privátním nebo průmyslovém.Tyto je možné dodat ve veškerých odstínech RAL i v povrchové úpravě imitace dřeva. Vrata je možno ovládat manuálně nebo pohonem. Ke všem vratům je nabízen velký sortiment bezpečnostních a provozních prvků.

V našem autoservisu provádíme opravy veškerých značek vozidel a dále přípravu na STK. Drobné opravy a výměny provádíme formou rychloservisu.

Celý výrobní sortiment lze individuálně přizbůsobit potřebám a požadavkům zákazníka.

Naše výrobky jsme schopni namontovat, odzkoušet a uvést do provozu a zabezpečit na ně veškerý záruční i pozáruční servis. Na všechny naše výrobky poskytujeme záruku dle zákona.

Nacházíte se zde: Firma
powered by Impulsio

Valid HTML 4.01 Transitional